tag:blogger.com,1999:blog-8848317162353333519.post4163305579220039079..comments2015-11-30T18:49:15.553+01:00Comments on Alsike Mat och Vin: Rostad vitlökssoppaAlsike Mat och Vinhttp://www.blogger.com/profile/00121686943808431889noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8848317162353333519.post-18632335380339773832010-04-12T10:45:35.347+02:002010-04-12T10:45:35.347+02:00Underbar story. Generellt med vitlök kan man milda...Underbar story. Generellt med vitlök kan man milda de med 30 sekunder i kokande vatten. Något jag tycker är lämplig med aioli och tzatsiki.Alsike Mat och Vinhttps://www.blogger.com/profile/00121686943808431889noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8848317162353333519.post-48534298573476474912010-04-12T10:19:33.585+02:002010-04-12T10:19:33.585+02:00Detta påminner mig om när jag och mina två syskon ...Detta påminner mig om när jag och mina två syskon skulle laga mat tillsammans en gång. Minns inte exakt vad vi lagade men vi behövde en enkel tsatsiki till och jag och min syster lämnade över ansvaret för denna till vår lillebror medans vi dukade i rummet intill. Vi gav vår lillebror följande instruktioner: blanda den rivna gurkan med yoghurten och pressa i vitlök. Efter att ha fixat de två första ingredienderna frågar lillbror från köket: hur mycket vitlök? Vi svarar från vardagsrummet: ta två. Underförstått klyftor. Men vår underbara bror, som inte var särskillt hemma i köket, pressar i två hela vitlökar. Blev världens starkaste tsatsiki men också en rolig historia!Calatanhttps://www.blogger.com/profile/01494322499726524628noreply@blogger.com